Wella

Nu till vintern så blir håret ofta gärna flygigt och elektriskt, men använder man balsam ) vid dusch så minskas besvären.

Men idag tänkte jag tipsa er om en hårinpackning, som inte är speciellt dyr och som fungerar jättebra på mitt hår. Den är för torrt och skadat hår. Mitt hår är egentligen varken speciellt torrt eller skadat, men jag köpte den för att jag är så van vid att håret är det, innan brukade jag tvätta håret varje dag vilket tillsammans med plattång ledde till att det var som ett enda skatbo.


Produkten till höger

Wella är för övrigt en bra hårserie tycker jag. Just nu använder jag Naccin som jag köpte hos frisör. Det är jättebra och håret känns mer starkt.

Hej!

Snart är det 12 veckor sedan som jag toppade mitt hår, och efter jag hade klippt det upplevde jag att det växte väldigt fort. Den decimeter jag klippte bort har nästan växt ut :-O

Har börjat käka Silica, som finns i vanlig affär bland kosttillskotten, för hud, hår och naglar. Jag vet inte om jag inbillar mig, men håret känns tjockare och starkare. Det innehåller öljäst, som ju ska vara bra för håret.

Så idag tipsar jag om ÖLJÄST.


RSS 2.0